A už tu máme víťazov pikoškárskej súťaže. Si to aj ty?

pridal sugar 23.10.2011 o 16:45


Pikoškári, prišiel deň D a sú tu oficiálne výsledky našej supersúťaže “Opite sa na nás účet!“ Tú sme vyhlásili 7. októbra a ukončili o polnoci dňa 18. októbra, silným úderom do obrovského gongu. (Vážne, dominique má odvtedy zaľahnuté v ušiach.) Tak čo, ste napätí aspoň ako pri vypadávaní párov v Let´s Dance?

V prvom rade, vás chcem pochváliť, pikoškári, za viac ako hojnú účasť v súťaži. Prišli nám stovky mailov a len v pár z nich, boli v prílohe miesto správnych odpovedí fotky vašich genitálií. Žartujem. ?? ?? Nič také sme nedostali. Skôr sa hromadili maily s pozitívnym ohlasom na našu prácu, za čo sa vám chcem touto cestou aj v mene Danielle a dominique poďakovať.  Ste úžasní, priatelia. Som normálne dojatá. Chvíľku počkajte, musím si skočiť po vreckovku….

Nebudem vás už ďalej naťahovať, a preto tu sú výhercovia, ktorých sme my redaktorky vyžrebovali z osudia so zažmúrenými očami:

 1. miesto Katka Hambalková ( poukážka na 200 eur do podniku Allstars Cafe v Bratislave)

2.miesto Martina Leštinská (poukážka na 25 eur do podniku Allstars Cafe v Bratislave )

3.miesto Martina Jakubíková (poukážka na na 25 eur do podniku  Allstars Cafe v Bratislave)

Babám gratulujeme a čo najskôr ich budeme kontaktovať. Zároveň nás mrzí, že sme nevytiahli aj nejakého fešáka. Možno nabudúce, chalani! Toto určite nie je naša posledná súťaž, ďalšia tu bude ani sa nenazdáte a v nej budete víťazi zasa vy!

Sľubujem! ??

Vasa sugar



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk