Courtney Stodden a jej tekvice

pridal sugar 25.10.2011 o 10:41


 

Courtney Stodden (17) to nemá v živote ľahké. Hoci by ju pretiahli všetci chlapi v okruhu sto míľ, spoločnosť ju netoleruje. Ľudia ju súdia podľa jej štetkovského zjavu a nie podľa dobrého srdiečka, ktoré bije pod jej obrovskými silikónmi. Tento víkend  ju spolu s manželom Dougom (51) vyhodili z tekvicového trhu pre , , verejné pohoršenie.“

V USA sú momentálne všetci posadnutí prípravami na Halloween, rodiny zháňajú strašidelné kostýmy a predovšetkým si domovy  zásobujú obrovskými tekvicami. Lebo žiadna tekvica, žiaden Halloween. Aj náš supersympatický párik sa rozhodol ísť kúpiť tento symbol Dňa duchov. Na  tekvicovom trhu  však rodinky s deťmi z príchodu týchto dvoch exotov, v zložení neplnoletej tínedžerky prevŕtanej plastom a jej páprdovského manžela, ktorý by  pokojne mohol byť jej otec, neboli veľmi nadšené. Hmm… porozmýšľajme prečo. Žeby vyzerali ako pasák so svojim najvýkonnejším dievčaťom?

Matky začali svojim deťom zakrývať oči a Courtney sa so svojim nabijakom nakoniec rozhodli z trhu odísť a usalašiť sa aj s tekvicami neďaleko odtiaľ. A tu už začala tá práva zábava, ktorú zrejme plánovali už na trhu. Courtney vyskočila na svojho vyvoleného a začalo sa fotenie. Fotky sa samozrejme samy rozposlali do všetkých médií.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk