Jennifer Lopez sa na pódiu rozplakala. Niekto jej asi ukázal zrkadlo

pridal dominique 25.10.2011 o 8:00


Bolo to počas koncertu v Connecticute. Jen sa prihovorila publiku predtým, ako išla zaspievať jej hit If you had my love. „Toto je moja prvá pieseň, ktorú som napísala o láske. Ale čo je vlastne láska? Odvtedy sa toho veľa zmenilo.”

Po odspievaní skladby ušla s plačom z pódia. Zlé jazyky tvrdia, že jej prišlo ľúto jej rozvodu so smrtihlavom Marcom Anthonym, alebo fakt, že nie je s týmto týpkom. To by som možno plakala aj ja. Ďalšia možnosť je, že jej Bradley Cooper dal kopačky ešte predtým, ako sa ich vzťah vôbec začal.

Najpravdepodobnejšia je však možnosť, že dovtedy sa nevidela v tom čudesnom overale. Šikovný fanúšik vytiahol obrovské zrkadlo s pomocou davu nad ich hlavy a bolo. Jennifer si najprv myslela, že na jej koncert prišla Christina Aguilera, ale keď vysvitlo, že jej to ona, ušla z pódia. Žiaľ, nemala si čo prezliecť, tak to statočne vydržala. Silná to žena.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk