Shauna Sand by mala vyučovať na Univerzite štetiek

pridal sugar 26.10.2011 o 9:21


Kto z vás sa nevyzná v zahraničnej štetkológii, zrejme sa pýta: Who the fuck is Shauna Sand? Stručná odpoveď by bola štetka obyčajná, ale vy určite chcete vedieť viac o tejto hŕbe peroxidu, silikónu, kolagénu a samoopaľovacieho krému. Shauna (40) je bývala manželka Lorenza Lamasa, ktorému porodila tri dcéry.  To, že bola Shauna šesť rokov pani Lamasová je jej najväčší životný úspech. Hneď za ním sa radia akty pre Playboy. Tretie miesto rebríčka jej životných víťazstiev obsadilo účinkovanie v jednej časti seriálu Čarodejnice. Tomu sa hovorí kariéra.

Shaunu Sand nespomínam len tak náhodou. Okrem toho, že je to ďalšia zábavná blondína v rade, ktorá rada ukazuje cecky a pôsobí, že jej zloženie obsahuje viac plastu ako bábika barbie, cieľavedomé dievčatá podobného rázu, by si z nej mali brať príklad. Lebo Shauna je plná skúseností. Už si niečo v živote odkrútila, respektíve sa už niečo navyzliekala, a preto mladým žabkám, ktoré túžia byť slávne ceckaňe, vie dobre poradiť.

Pamätáte si na náš včerajší príbeh o tom, ako mladú Courtney Stodden vykopli pre verejné pohoršenie z tekvicového trhu?   Definitívne by sa mala prihlásiť k Shaune Sand do kurzu. Shauna totiž bola na trhu tiež a napriek poskromnejšiemu oblečeniu a nie príliš dobrej povesti jej ľudia mávali, usmievali sa na ňu a fotili ju. Dokonca sa jej podarilo ukázať paparazzom nohavičky, čo je jedna z jej najobľúbenejších činnosti.  Proste Shauna vie ako na to.

 

Shauna prišla na tekvicový trh so svojimi dvoma dcérami a novým priateľom, ktorý vyzerá ako Ken v nadživotnej veľkosti

 

Ďalšie žiarivé momenty Shauny Sand

S Lorenzom Lamasom a deťmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk