Leonardo DiCaprio zo svojich žien nakoniec ošedivel

pridal sugar 28.10.2011 o 19:15


, , Drahý Bože, prečo mám erekciu len pri modelkách, keď po svojom boku potrebujem ženu, ktorá vie plynulo čítať, aby som si s ňou mohol prechádzať moje oscarové scenáre? A zhasnúť svetlo bez toho, aby sa rozplakala, že slniečko zomrelo?“

Leonardo DiCaprio nám trošku zostarol. Táto fyzická premena sa však udiala len na filmovom plátne. Leo sa premenil na sivovlasého starca s pigmentovými škvrnami kvôli životopisnému filmu J. Edgar, v ktorom hrá bývalého šéfa FBI J. Edgara Hoovera. Film natáča staručký Clint Eastwood, ktorému sa vôbec nechce ísť do dôchodku a spáliť za svetom filmu všetky Madisonské mosty.

Lea možno v reálnom živote ženy trápia, ale ako Edgara Hoovera ho zaujíma iba svet vplyvných mužov. A to až tak, že si s niekoľkými začne. Hoover bol v skutočnom živote homosexuál a prežil dlhodobý románik so svojim kolegom, ktorého vo filme stvárni Armie Hammer. Vraj nás čaká množstvo milostných scén. Za to by už mohli Leovi naozaj dať toho vytúženého Oscara.

 

Vo filme sa objaví okrem Lea a Armieho ajNaomi Watts, Judi Dench, či Ed Westwick

 
Trailer

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk