Milla Jovovich, ty alkoholička!

pridal sugar 28.10.2011 o 7:30


Nedali by ste si Campari? Ja by som pohárik neodmietla. Nemáte niekto po ruke Campari? No tak, halóóó! Nalejte mi už to posraté Campari? Myslím, že sa scvoknem, ak hneď nedostanem svoje Campari! Sakriš, prečo mám  takú chuť na Campari?

Po najčudnejšom úvode evar, ktorý ste práve so mnou na Pikoškách absolvovali (verte mi, ja sa cítim trápnejšie), prichádza rozuzlenie (pomerne tiež úbohé): Mám takú fucking chuť na Campari, pretože som práve pridala do archívu trinásť apokalyptických fotiek Milly Jovovich, pózujucej s pohárikom hádajte čoho! No Žabí sliz Majstra- N to nebude, priatelia!

Ach, Majster-N a Crn-crn! Práve som si spomenula na svoje detstvo sprevádzané detskými programami Slovenskej televíze. Pamätáte na tie časy? Svet sa nám zdal ľahučký ako pierko (prípadne ako Demi Moore), naše pohlavné orgány nás (ešte) nenútili robiť najväčšie chyby v živote  a naša čistá neskazená myseľ neprodukovala vtipné, dvojzmyselné narážky na vzťah Paťky Jariabkovej a Kuka (snaží sa ju ten malý pervertík oblapávať, keď majú prestávku?) Teraz je už všetko nenávratne preč. Aj ten Raťafák Plachta, ktorého som nenávidela a bála som sa ho, odrazu chýba. Teraz mám vážne chuť na to Campari.

 

Milla Jovovich pózuje na kalendár spoločnosti Campari. Fotky Dimitriho Daniloffa maju vyjadrovať koniec sveta. Ľudia z Campari si asi povedali, že keď budú obrázky dostatočne depresívne, ľudia budú viac chľastať. (, , Aj tak sme už túto Zem posrali, ešte nalej, Karol. Ta teba, ty skurvené globálne otepľovanie!“)

 

 

Pamätáte?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk