Jodie Marsh si kocky na brucho nekreslí

pridal dominique 31.10.2011 o 11:00


Bisexuálna anglická modelka Jodie Marsh (32) sa po tridsiatke rozhodla, že nebude bezduchou štetkou s veľkými ceckami, ale aj s tehličkami na bruchu.

Jodie sa chcela cítiť viac sexy. Z cvičenia jej preplo a začala sa venovať bodybuildingu. V posilke makala tri roky, ale do absolútnej formy (to je asi keď vás nerozoznajú od chlapa) sa dostala za dva mesiace. Ak chcete mať také isté svaly, musíte byť v posilke každý deň šesť hodín, alebo sa do nej rovno presťahovať. Denne zjesť pätnásť vaječných bielkov a vypiť osem proteínových nápojov. Fuj, už teraz mi je zle. Schudla 10 kíl a svoje svaly naprace do veľkosti 36, pričom dovtedy pchala prsia do čísla 40.

Na nejakej tej kulturistickej súťaži nakoniec nevyhrala, takže jej životným úspechom zostáva naďalej účasť v reality šou Big Brother. „Som si stopercentne istá, že keby som mala viac času na tréning, umiestnila by som sa medzi prvými tromi a postúpila by som do finále. Uvidíme, čo sa stane na budúci rok!” Tešíme sa.

 

 

Pred cvičením…



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk