Amy Winehouse v decembri ožije

pridal NoName 1.11.2011 o 18:58


Vtedy totiž vyjde jej posmrtný album. Tieto Vianoce bude teda Amy živá, hoci od jej smrti  prešli už tri mesiace. Toxikologické testy potvrdili, že sa na druhý svet prepila.

Odkedy Amy Winehouse zaspala večným spánkom, všetci špekulovali o tom, ako sa k nemu dopracovala. Teórií bolo niekoľko, najviac sa spomínali narkotiká a alkohol. Rodičia speváčky tvrdili, že Amy bola čistá a s drogami sa už nekamošila. Chľast, to už bol iný prípad. Výsledok pitvy zverejnený prednedávnom potvrdil, že sa Amy upila k smrti. V krvi mala päťnásobne viac alkoholu, ako je limit, ktorý sa ešte dá prežiť, takže musela vypiť minimálne tri fľaše vodky (!). A keďže sa vraj tri týždne pred svojou smrťou nekamošila ani s alkoholom, vodka jej telo doslova odrovnala (aj keď toľko chľastu by odrovnalo aj pravidelného konzumenta a.k.a. študenta vysokej školy). Amy tak navždy zaspala ako Šípková Ruženka odčarovaná zlou Vodkou. Prestala dýchať, upadla do kómy a princ sa žiaľ nekonal.

Čo si budeme hovoriť, je jej škoda (i keď to bol také malé nevychované dievčatko, ktoré by bolo bývalo treba prehnúť cez koleno a narezať mu na tú vychudnutú prdel). A pre tých, ktorým Amy stále chýba, je tu malá útecha. Pár ľudí, ktorí s ňou spolupracovali sa rozhodlo prešmátrať jej veci a boli takí šikovní, že sa došmátrali až k vydaniu nového albumu.

Vydanie albumu s názvom “Lioness: Hidden Treasures“ (niečo ako  Levica: Skryté poklady) je naplánované na december tohto roku (perá do ruky a píšeme Ježiškovi). Obsahovať bude dvanásť rôznych pesničiek pozostávajúcich z jej nevydaných singlov a rôznych verzií už existujúcich piesní. Dokonca ani jej otec, Mitch Winehouse nemal tú česť počuť niektoré zo spomínaných singlov. A hoci mnoho neprajníkov tvrdí, že ide len o vyťaženie zo speváčkinej  smrti, album poslúži aj na dobrú vec. Čiastka z každého predaného kusu pôjde na charitu. Konkrétne  na konto nadácie, ktorú rodičia založili v Amynom mene za účelom pomoci znevýhodneným deťom.

 

Vidieť Amy s pohárikom vôbec nebol problém

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk