Halloweensky battle pomýlených štetiek: Coco(t) vs. Courtney Stodden

pridal sugar 2.11.2011 o 12:07


Naša milá Coco, o ktorej (riti) sme už dlhšie nepísali, netrčala počas Halloweenu doma. So svojím rovnako pomýleným manželom Ice -Tim sa vybrali na párty. Ďalšia zosobášená dvojica, ktorej popis presnej diagnózy by zabral niekoľko čistých papierov  – Courtney Stodden a Doug Hutchison, zas trávili tento slávnostný deň žobraním cukríkov, pretože obaja majú päť rokov. Tieto dva páriky len tak niekto a niečo neprekoná. Freak šou začína, dámy a páni!

Kým Coco(t) si so svojím Ice – Tim nedali na Halloweenskych maskách veľmi záležať a proste len zo svojej špeciálnej skrine plnej sexuálnych pomôcok a náradia na sado-maso, zvesil dva kostýmy, Courtney a Doug boli o malý kúsok invenčnejší. Teda, pokiaľ sa vo svojej spálni nehrajú na dve nadržané blondínky, čo by v ich prípade nebolo zas až také prekvapivé.

Courtney bola oblečená ako vždy, teda ako by ju čakala scéna v porne a Doug zjavne za ňou nechcel zaostávať. Musím uznať, že ako žena vyzerá tento chlap oveľa lepšie, aspoň nepripomína toho zanedbaného “rybára z Margečan“ ako niekto napísal do komentov.Keby ešte trochu popracoval na niektorých partiách a objednal sa na depiláciu bol by lepšia “jeba“ ako jeho neplnoletá ženuška.

 

Coco(t) a Ice-T

 

Courtney Stodden a Doug Hutchison

 

 Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk