Jééj, Bieberov prvý test otcovstva

pridal sugar 3.11.2011 o 11:51


, , Pozrite na mňa! Už na to nemusím používať ruky! Veď mám fanúšičky a Selenu!“ Tieto dnešné deti, dospievajú tak rýchlo. My sme boli iní. Určite.

V šoubiznise je jedna z najdôležitejších skúšok dospelosti  test otcovstva. Chlapci sa stávajú chlapmi, až keď nejaký absolvujú. Bieberove detstvo teda oficiálne končí a vy sa psychicky pripravte, že v blízkej i ďalekej budúcnosti nás čaká záplava správ týkajúca sa výlučne Justinovho penisu. S kým ho použil, kde a prečo, prípadne aký bol výsledok. Mladá pophviezda svojmu osudu neunikne. Prvé obvinenie, že Justin Bieber už ako šestnásťročný (!) pokušeniu neunikol a vnikol, a je z toho trojmesačný syn sa objavilo tento týždeň. Akási Kalifornčanka Mariah Yeater (20) tvrdí, že minulý rok, presne 25. októbra, ju po svojom koncerte Justin zavolal do zákulisia a tam ju naverímboha pretiahol. Z , , vášnivej jednorázovky“, pri ktorej samozrejme ani jeden z nich nemyslel na kondóm, sa narodil syn. Toho Mariah Yeater pomenovala Tristyn Anthony Markhouse Yeater a po vyše roku sa domáha jeho a svojich práv na súde.

Toľko k rozprávke Bieberovej ziskuchtivej fanúšičky, o ktorej ochotne na svojej titulke informoval americký Star. V prvom rade by ste o tomto periodiku mali vedieť, že je to žumpa žúmp (ešte horšia ako niektoré naše bulvárne tituly) a 80 percent správ je čistá lož. Práve on priniesol tento rok , , zaručené informácie“, že Jennifer Aniston si adoptuje sirotu (aj s jej fiktívnym vyjadrením!!!) a Katie Holmes čaká druhé dieťa. Celebrity ho žalujú častejšie ako Mojsejovci slovenské periodiká. Čo sa týka Justinovho syna, tejto báchorke absolútne neverím. V prvom rade, Bieber má na každom svojom koncerte svoju matku, ktorá ho sprevádza na každom kroku, keďže je to neplnoleté škvŕňa. Naviac nemyslím si, že by bol v 16-rokoch až taký zúfalý, prepáč Mariah, aby liezol do nejakej obyčajnej baby, keď by ho v pohode dala aj Kim KardASSian.V tomto stojím za Bieberom a verím, že je to len kačica, ktorá mu má poškodiť, a z ktorej chcú všetci na čele s Mariah (ktorej médiá za jej rozprávky platia), vyťažiť na úkor Justina čo najviac. Prečítajte si len názvy slovenských bulvárnych článkov o tejto kauze. Všetci z neho robia otca, a to sa žiaden fucking test ešte ani nekonal.

 

Mariah Yeater a jej fotky z myspace

 

Titulka plná výmyslov

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk