Twajlajťáci sa hrali s blatom

pridal sugar 4.11.2011 o 16:08


Ale s takým špeciálnym, do ktorého keď si otlačíte ruku alebo nohu, váš otlačok zaschne a vydrží (na)veky. V Los Angeles môžu mať takéto otlačky na chodníku pri Grauman’s Chinese Theatre len veľmi vážené hviezdy. Vďaka masovému Twajlajt šialenstvu získali tú česť otlačiť svoje hnáty práve Robert Pattinson, Kristen Stewart a Taylor Lautner.

Všetci traja mladí herci si  slávnostnú udalosť, ktorá absolvujú len niekoľkí vyvolení (miesto okolo Chinese Theatre je už takmer zaplnené a prísne limitované) zjavne vychutnávali. Kristen s predĺženými vlasmi sa na chvíľu musela vzdať vysokých opätkov a vymeniť ich za obyčajné vansky, aby sa tvar jej nohy dobre otlačil. Na udalosť si zvolila svoje obľúbené, kratučké minišaty, ktoré boli dobrým nápadom len v tom prípade, ak chcela, aby jej pri každom skrčení sa, bolo vidieť nohavičky. S Robom, ktorý už našťastie zhodil dlhú, furmanskú bradu, sa k sebe veľmi mali. Letmé, intímne dotyky sú neklamným znakom, že tí dvaja sú ešte stále spolu. Aj nohy si otlačili blízučko seba, kým tie Taylorove sú osamotené. Presne  ako v Twilighte.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk