Michael Trevino vie, že správny vlkodlak nenosí tričká

pridal sugar 6.11.2011 o 22:10


Plusom fešáka Michaela Trevina je jeho vymakaná, svalnatá hruď. Ešte väčším plusom je to, že ju rád vystavuje na obdiv. Tak trochu to má aj v popise práce – v seriáli The Vampire Diaries stvárňuje vlkodlaka Tylera Lockwooda. Nuž a títo moderní vlkodlaci, rovnako ako upíri, prešli metrosexuálnou transformáciou. Ich svalnatá, hladká (!) hruď má zažiariť v každej druhej scéne. Všetci chlapci z Chippendales sú vlastne dokonalým prototypom vlkodlaka. Aj čo sa množstva oblečenia týka.

Michael Trevino sa ani vo svojom súkromnom živote neostýcha zhodiť zo seba šaty. Napríklad tak urobil pre módnu značku Bench Body – stal sa hlavným modelom pánskej spodnej bielizne. Mimochodom dámy, tento chalanko je dokonalý aj pre to, že vie aké je sakramentsky ťažké držať diétu, a počas vášho pôstneho týždňa, by váš vyhladovaný žalúdok určite nepokúšal mekáčom alebo požieraním klobások o jedenástej večer. Kvôli foteniu totiž Michael pravidelne drží hladovku: , , Som rád, že fotenie pre Bench Body skončilo. Hneď si vyrazím do mesta a napráskam sa nezdravým jedlom.“

 

 

A ešte malý bonus:

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk