Courtney Stodden bez mejkapu

pridal sugar 8.11.2011 o 13:18


Obvykle to tak nebýva, ale Courtney Stodden vyzerá lepšie bez mejkapu ako s ním.

Stačí, keď Courtney Stodden vytiahne päty z domu a už je pikoška na svete. Bude to asi tým že si nikdy so sebou nezabudne vziať svoj prijebaný výraz a talent na hádzanie rôznych kŕčovitých póz, ktoré jej blonďavá hlavička zjavne vyhodnocuje ako sexi. Ach, jaj.

Inak, myslela som si, že toto dievča (nezabúdajte, má len 17-rokov… ja viem, je ťažké akceptovať tento fakt, preto si ho musíme stále opakovať)  je pri pózovaní úplne závislé od obstarožnej chrbtice svojho manžela Douga (51). Práve s ním sa rada fotí a pri každom zábere je schopná zavesiť sa na neho nejako inak, ako taká (o)pička. Nasledujúce fotky, ktoré vaše oči spatria sú akože nechcené (!) paparazzi zábery Courtney vracajúcej sa domov s take away coffe…. Ehe, a my sme všetci ťuknutí na hlavu. Ak svoju ženu, ktorá vďaka snahe pôsobiť zvodne vyzerá, že trpí obrnou, neodfotil sám Doug, tak si opäť zavolala toho jediného paparazza, ktorý ju naveľa, naveľa vždy príde cvaknúť.  Aby fotky pôsobili uveriteľnejšie, tak sa Courtney nenalíčila, čo je asi jediné plus týchto pikčŕs. Farbičkami sa vie naozaj zohyzdiť.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk