Brad Pitt a Angelina Jolie sú v Japonsku

pridal sugar 9.11.2011 o 14:59


Herecký párik priletel do Japonska aj so svojou farebnou detskou škôlkou na premiéru Bradovho nového filmu Moneyball.

Svojich šesť detí nechali Brangelinovci na hoteli s pestúnkami skladať origami a len vo dvojici sa vybrali na červený koberec. Na Angelinu krajina vychádzajúceho slnka zjavne vplýva blahodarne, pretože sa rozhodla na chvíľu prerušiť svoj celoživotný smútok a rozhodla si obliecť inú farbu ako čiernu. Tlieskame. Aby zmenu v jej osobitnom módnom štýle zaznamenal každý, na slávnostný večer si vybrala žiarivo červené šaty v kombinácii s rovnakým rúžom, ktorý na jej božských perách nikdy nemôže vyzerať zle.

Inak ale prípravu na premiéru trošku odflákla. Vlasy si zjavne česala sama, aj keď  jej „účes“ stále vyzeral lepšie ako Bradove vlasy, ktoré si naposledy rukou prehrabol predvčerom. Brad sa kedysi vedel obliecť, ale keďže sa svojím partnerkám vždy prispôsoboval farbou vlasov (pri Gwyneth Paltrow si farbil vlasy na blond, pri Anistonke si dával melír a pri Angie sa začal odfarbovať na tmavo), k celkovému vkusu je to len krôčik. Angelina si odjakživa pestovala image „je mi jedno čo si oblečiem, aj tak v tom vyzerám dobre“ a Brad ho zjavne vyznáva tiež. Kedže sú obaja krásni ľudia, darí sa im to pomerne ľahko.

 

 

Trailer  Moneyball


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk