Horúci večer, alebo Victoria’s Secret Fashion Show 2011

pridal dominique 11.11.2011 o 6:00


Najviac sexi tiel na meter štvorcový bolo sústredených v Lexington Avenue Armory v New Yorku. Minulý rok medzi kráskami chýbala Miranda Kerr, ktorá očakávala prírastok, no tentoraz bola hlavnou hviezdou večera, keď predviedla diamantovú podprsenku za 2, 5 milióna dolárov.

Ani tento rok však neboli hviezdičky v plnej zostave. Z hlavných hviezd chýbala Rosie Huntington-Whiteley, ale aj Češka Karolína Kurková.

Na móle sa však objavili stálice – Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes či Adriana Lima, ale aj menej známe sexice ako Nemka Julia Stegner, Erin Heatherton i Toni Garrn. Adam Levine z Maroon 5 chcel zamachrovať a zapózoval si s ruskou priateľkou Annou Vyalitsinou. Na prehliadke vystúpili aj umelci Kanye West, Jay Z a Nicki Minaj.

Minulý rok bol dizajn bielizne navrhnutý k téme videoklipu Katy Perry k piesni California Girls. Tento rok to bolo pestrejšie a tém bolo hneď šesť. Prehliadka sa niesla napríklad v duchu tém – voda, balet či superanjeli. Celý špás vyšiel organizátorov na dvanásť miliónov doláčov.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk