Jessica Alba chce zabudnúť na to, že dvakrát rodila

pridal sugar 12.11.2011 o 16:38


Jessika Alba si nechce pamätať, že je matkou dvoch dcér. Teda,  aspoň čo sa jej postavy týka. Málokto by jej – len na základe zrakového vnemu – hádal dve deti. A to absolvovala svoj (zatiaľ) posledný pôrod 13. augusta tohto roku!

Tri mesiace po narodení svojej druhej dcérky Haven Garner vyzerá Jes perfektne. Už počas tehotenstva sa dušovala, že len čo to vytlačí, zatvorí sa do posilky a vyjde odtiaľ, až keď sa opäť zmestí do väčšiny vecí zo svojho šatníka (samozrejme, nepovedala to týmito slovami, ale v podstate nejako tak konala). Jessica sa za naozaj rekordný čas dostala do formy a jej figúra je takmer identická s tou, na ktorú sme u nej zvyknutí. Rýchlejšie ako ona sa dalo po pôrode dokopy hádam len Viktorka Beckham. Ale to bude asi tým, že za prvé týždne od pôrodu Vicky zjedla iba pár kvapiek umelého mlieka svojej dcérky Harper (vraj nekojí), aj to len preto, že si oblizla ruku, keď na nej skúšala jeho teplotu.

 

Jessica na slávnostnom otvorení hotela Armani v Miláne

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk