Lady Gaga bez hlavy, ale s novou kamoškou

pridal NoName 15.11.2011 o 18:01


Lady Gaga tentoraz šokovala britských divákov X Factoru. Ako inak, aj toto vystúpenie pôsobilo prinajmenšom kontroverzne. Gaga si totiž predĺžila Halloween a na pódiu sa objavila v kostýme bezhlavej mŕtvolky.

Speváčka známa svojským štýlom (ktorý sa niekedy štýlom ani nazvať nedá) tentoraz „zahájila“ svoje vystúpenie v útulnej spovednici a neskôr vyšla na pódium s hlavou v rukách. Lady Gaga sa na britských fanúšikov veľmi tešila a bola poctená pozvaním na nedeľné vyhlásenie výsledkov. Jedna zo semifinalistiek, Kitty Brucknell sa zasa tešila na Gagu. Ako už niekoľkokrát uviedla, speváčka je jej veľkou inšpiráciou, čo je očividné najmä počas jej vystúpení. Rovnako ako Lady Gaga, Kitty je odsudzovaná za svoju kontroverznosť. Práve táto svojskosť sa jej stala osudnou, a tak v nedeľnom rozhodnutí padlo práve jej meno.

Keď však Kitty neskôr odpovedala na otázky moderátorov a rozplakala sa, Gaga k nej pohotovo pribehla na pódium, objala ju a nechala ju vyplakať sa. Potom ju potiahla za ruku a povedala: „Poďme na drink!“ a pekne ruka v ruke spolu odišli. Neskôr v zákulisí sa Gaga s Kitty modlila, aby jej Boh pomohol a viedol ju v jej kariére. Zdroj pre britský denník Sun uviedol: „Kitty bola rozcítená, tak jej Gaga podala pohár vína a požiadala ju, aby sa k nej pri modlení pridala.“ Okrem tejto morálnej podpory vraj Gaga prisľúbila ex-striptérke aj podporu rýdzo profesnú: „Stále opakovala, že bude budúci rok veľa na cestách a myslí si, že by bolo pre Kitty skvelou príležitosťou, keby spolupracovali, “ uviedol zdroj. Novým BFF želáme veľa pyžamových párty a málo prebratých chlapov!

 

Gaga a jej bezhlavá šou

 

Gaga utešuje Kitty

 

Kitty Brucknell a jej hlas

 

 

 



Zaradené pod: Hudba, Lady Gaga, X Factor




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk