Najsexi muži roku 2011

pridal sugar 17.11.2011 o 22:00


Magazín People zverejnil výsledky prestížneho rebríčka “Najsexi  muž“, pre tento rok sa ním stal Bradley Cooper. Ten má vo zvyku správať sa ako gro prvákov na vysokoškolskom internáte – ožierať sa do bezvedomia a na druhý deň si nepamätať ani prd. Bradley zvádzal o prvenstvo ťažký boj napríklad s Ryanom Goslingom, ktorý mal podľa niektorých kritických ohlasov rebríček s prehľadom vyhrať. Ktorí ďalší sexoši patria medzi najkrajších chlapov na svete?

Rebríček najpríťažlivejších chlapov šoubiznisu tvorí každoročne sto mien. Víťaz alebo teda alfa samec však môže byť len jeden, minulý rok sa ním stal Ryan Reynolds. Ak aj s prvým miestom nesúhlasíte, v zozname by ste si určite našli aspoň jedného pána Božského, s ktorým by ste pokojne stroskotali na opustenom ostrove (s ním, a so škatuľou plnou holiacich strojčekov a zásobou antikoncepcie minimálne na dvadsať rokov, samozrejme. Keď už sexuálna fantázia, tak nech je dokonalá).

Tento rok sa v zozname umiestnil i ušatý Liam Hemsworth  – frajer Miley Cyrus či Justin Theroux, pre ktorého je randenie s Jennifer Aniston zrejme najväčšou životnou výhrou. Verím, že sa to Justinovi v hlave nepopletie a nezačne mu prekážať, že ho všade budú poznať hlavne ako , , priateľa slávnejšej  Anistonovej.“ George Clooney, Brad Pitt či taký Leonardo DiCaprio vo vyberanej spoločnosti príťažlivých chlapov nesmú chýbať, ich miesto v zozname je natrvalo rezervované. Presné umiestnenie spomínaných chlapov (okrem Bradleyho) zatiaľ nie je známe, magazín kompletný zoznam zverejní najskôr vo svojej printovej podobe.

Tak čo, Bradley Cooper či Ryan Gosling?

 

Bradley Cooper

 

Ryan Gosling

 

Justin Theroux

 

Liam Hemsworth

 

Jason Momoa

 

Chris Evans

 

Alec Baldwin

 

Zac Efron

 

Leonardo DiCaprio

 

princ Harry

 

Jeremy Renner

 

Tom Hardy

 

Kellan Lutz (za túto fotku máte za čo)

 

Ian Somerhalder

 

 Alexander Skarsgard

 

Cory Monteith

 

Robert Pattinson

 

Vincent Cassel

 

Andrew Garfield

 

 Brad Pitt

 

 George Clooney

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk