Irina Shayk chce niekoho vzdelaného, preto chodí s Cristianom Ronaldom

pridal sugar 19.11.2011 o 12:58


Irina Shayk nedávno prezradila časopisu GQ aký typ mužov ju priťahuje. Jej odpoveď vylúčila akúkoľvek možnosť, že by sa Cristiano Ronaldo aspoň trochu zhodoval s jej predstavou ideálneho chlapa. Ups.

, , Mám rada mužov, ktorí sú múdri, vzdelaní a konverzácia s nimi je zaujímavá. Ak, natrafíte na niekoho takého, nikdy nenastane trápna chvíľa. Vo svojom živote chcem niekoho vzdelaného a niekoho kto má zmysel pre humor. Ostatné veci prídu, dajú sa aj natrénovať, “ povedala Irina Shayk v rozhovore pre anglický GQ magazín. 

Takto, priatelia. Nemám žiadne predsudky voči futbalistom a ich inteligencii, ale… C. Ronaldo už ako dvanásťročný hrával fucík vo výberovej  akadémii Sportingu Lisabon a nejaká matika, či dejepis ho určite netrápili. Celý život sústreďuje svoj mozog na to, aby mal loptu na kopačke čo najdlhšie a tam jeho namáhanie mozgových závitov aj končí. Tiež si treba všimnúť, že má na každej druhej fotke otvorené ústa, a tá večne prekvapená gamba mu k celkovému intelektuálnemu dojmu veľmi nepridáva. Tiež si občas zabudne navliecť kondóm a preto je už “hrdým“ otcom. Skrátka  múdrym ani vzdelaným by som ho nenazývala. Ešte je tam ten zmysel pre humor, čo Irina spomínala. No, to môže byť. Raz som ho v jednom dokumente, kde ukazoval svoju veľkú vilu v Španielsku, videla hodiť do bazéna svojho psa. Rehotal sa veľa a búchal sa po kolene (Ronaldo, nie pes). 

 

 C.Ronaldo a Irina Shayk na módnych cenách Marie Claire’s Prix de la Moda Awards v Španielsku, kde Irina získala ocenenie Modelka roka

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk