Katy Perry a jej druhá oslava narodenín v štýle divokého západu. Ji-há!

pridal dominique 19.11.2011 o 9:00


Katy Perry oslávila svoje dvadsiatesiedme narodeniny hneď dvakrát. Najprv si koncom októbra prenajala kinosálu v anglickom Birminghane, kde si spoločne so šesťdesiatimi priateľmi pozrela akčnú komédiu Krotitelia duchov. Nedávno si oslavu zopakovala v štýle Wild West, kde sa prezliekla za sexi cowgirl.

Oslavu vraj Katy spravila pre priateľov, aby si spoločne vychutnali atmosféru divokého západu. Na zozname pozvaných nechýbali mená ako spevák Adam Lambert, herec Chuck Zachary Levi, stajlista Johnny Wujek či dizajnér Markus Molinari. Toľko gayov pokope nenájdete ani v gay klube. Na šialenej párty nechýbal ani jej šialený mužík, a pri pohľade na týchto dvoch zaľúbencov musí byť každému jasné, že títo dvaja sa dlho hľadali.

Miesto darčeka poprosila priateľov, aby prispeli ľubovoľnou sumou organizácii, ktorá sa stará o zvieratá bez domova. Katy sa poďakovala a poprosila svojich fanúšikov, aby prispeli tiež. „Vďaka za milé blahoželania k mojim narodeninám. Pri príležitosti svojich narodenín som vytvorila zoznam príspevkov, ktorý nájdete na aspca.org/katyperry The Voice for Animals. Prispejte, ak môžete.”

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk