Dve hrozná: Christina Aguilera vs. Kelly Clarkson

pridal sugar 21.11.2011 o 13:33


Počas slávnostného večera American Music Awards 2011 sa na pódiu vystriedali viacerí umelci, ale vystúpenia dvoch speváčok – Christiny a Kelly – si určite každý zapamätal. Väčšinou tieto dve dámy priťahujú pozornosť svojimi bravúrnymi speváckymi výkonmi, ale tentokrát mali pri pohľade na nich celebritky v hľadisku a milióny ľudí doma pri telke otvorené ústa dokorán z jediného dôvodu: Uvažovali čo majú tie dve, kurva, na sebe.

Stylisti oboch speváčok by mali spáchať rituálnu samovraždu, ale predtým sa ešte navzájom poriadne nafackovať. Čím viac kíl sa Christine A. hromadí okolo drieku a stehien, tým viac si skracuje oblečenie. Bože, niečo sa strašne pokazilo a táto žena stratila všetku svoju súdnosť a dôstojnosť. Ešte aj Britney Spears vyzerá lepšie, a to je už čo povedať.

Kelly Clarkson sa nikdy nechcelo potiť v telocvični a vyhovieť nepísaným zákonom šoubiznisu, že celebritky sú úspešné len keď majú veľkosť nula. Kelly kráča vlastnou cestou a na to, že nevyzerá ako prútik do fazule  sme si už zvykli. V červených šatách, v ktorých sa vedľa hýbala, však vyzerala ako vianočná guľa.

Christina Aguilera

Kelly Clarkson

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk