Bruno Santos je skromný model

pridal Danielle not Steel 21.11.2011 o 12:21


Bruno Santos (32) nevie o tom, že je jebač. Trápne.

Onému tvrdeniu „uveril“ až v roku 2000, keď ho vtedajšia frajerka dotiahla do modelingovej agentúry. Samozrejme, všetci odpadli, ale fešný Bruno naďalej robil caviky. Modelingové zárobky bral len ako slušné vreckové a vo svojom živote sa mienil venovať inému fachu. Sledujúc jeho muskulatúru, nedbala by som stať sa hoci aj porno herečkou, ak by som nakrúcala spolu s ním. To však v súčasnosti nehrozí. S pribúdajucimi rokmi získal rodený Brazílčan potrebné sebavedomie a zo svojho výzoru sa v súčasnosti snaží vyťažiť maximum.

Brunčo dosiahol nevídaný úspech, keď ako jediný model účinkoval súčasne v dvoch konkurenčných kampaniach pre značky Armani a Versace. Čo si budeme nahovárať, vymakanému brunetovi sa mimoriadne darí. Úctyhodné je, že myslí aj na zadné vrátka. Túžba usadiť sa a založiť rodinu neobišla ani jeho. „Popri svojej náročnej práci nemám čas na udržiavanie vážnej známosti. No viem, že raz chcem byť milujúcim manželom, “ vyjadril sa v nedávnom rozhovore Santos a  v podstate nám tým oznámil, že je kurevník. Zlatý!

 

Bruno Santos

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk