,,Cica, ak chceš žer, ale nebudeš vypadať jako Miranda Kerr!“

pridal sugar 22.11.2011 o 13:45


A moja slovenčinárka mi hovorila, že nemám básnické črevo…

Titulok tejto pikošky, z ktorého sa Ľ. Štúr v hrobe neobracia, ale doslova rotuje a ktorý je naozaj, ale úplne že fakt, proti všetkým pravidlám spisovného jazyka (ježišku na krížku, použila som slovo „jako“) a nedá sa ani len tolerovať ako farbistý slang, som použila ZÁMERNE. Vysvetľujem to preto, aby som niektorým z vás ušetrila energiu a čas, ktoré by ste minuli pri pohoršenom ťukaní do klávesnice, aby ste ma upozornili, že “vypadá“ sa nehovorí. A teda ani nepíše. Predstavte si, že JA TO VIEM. Pikošky sú však fórum, kde sa snažíme zbaviť sa spoločenských okov a noriem a byť free. Ako keď sme doma vo vyťahaných teplákoch a uvoľnene sa bavíme s priateľmi. Povieme si navzájom všetko, čo máme na srdci, bez toho aby sme riešili či správne artikulujeme a používame polomäkké ľ tam kde má byť (áno, aj také ľ existuje).  Táto malá poznámka, je pre všetkých tých, ktorí si našu formu písania mýlia s Ročenkou Matice slovenskej a obsah s Katolíckymi novinami. Vaša sugar… Vlastne počkať, ešte sa nelúčim. Veď som nič nenapísala o Mirande.

Nuž Mirandu cvakol známy fotograf Terry Richardson, výber z jeho tvorby, teda jeho fotky slávnych ksichtov si môžete pozrieť tu.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk