Emma Watson na premiére, ktorá nemá vôbec nič spoločné s Harrym Potterom

pridal sugar 22.11.2011 o 11:03


Emma Watson herecky neumrela, hoci ako čarodejnica Hermiona Grangerová na filmovom plátne dočarovala. Finálny diel Harryho Pottera je dávno nakrútený a Emmu máme po rokoch možnosť vidieť aj inak, ako len supermúdru čarodejnicu, ktorá má vždy pravdu.V týchto dňoch sa do zahraničných kín dostáva jej  najnovší film My Week with Marilyn. Zvedaví?

Hlavnou hviezdou My Week with Marilyn  je Michelle Williams. Tá sa premenila na sladučkú, zvodnú, ale hlavne labilnú Marilyn Monroe, ktorej to občas pekne strašilo vo veži. Film, pridŕžajúci sa skutočných udalostí, zachytáva pár dní zo života božskej M.M., konkrétne jej cesty do Anglicka, kde pomotá hlavu jednému chlapcovi. Emma Watson si vo filme strihla vedľajšiu úlohu a aby  vyzerala dobovo  nasadili jej maskéri na hlavu hnedú parochňu.

Čo sa týka jej parťákov z Harryho Pottera Daniel Radcliffe úspešne tancuje a spieva na Brodwayi (viem zvláštne a trochu gay), nuž a Rupert Grint o ktorého kariéru sa obávam najviac, vraj natáča v Anglicku nejaký horor. Z finančného hľadiska sú všetci traja herci maximálne  za vodou. Každý jeden si môže kúpiť nejaký malý ostrov v Karibiku a postaviť si na ňom vilu. A celý deň nerobiť nič iné, iba baliť jointy, a tak sa došrotovať, že sa im bude zdať o dojení žirafy, z ktorej vemien padajú farebné cukríky. Ktovie, možno tú žirafu bude dojiť práve Voldemort.

 PS: Nenávidím tú reklamu.

 

Emma na premiére My Week with Marilyn  v Londýne

 

 Zmenená Emma vo filme

 

Trailer My Week With Marilyn

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk