Jeremy Renner v Details

pridal sugar 23.11.2011 o 22:52


Ak sa pýtate kto je Jeremy Renner táto pikoška vám to nepovie. Táto pikoška je vlastne taká zlá, že by nikdy nikto nemal kliknúť na “pokračovanie“. Táto pikoška je zbytočná a nemala vzniknúť. Táto pikoška nemá žiadnu úroveň a poslednú vetu napísal môj pes. Vyskočil na klávesnicu a ja som to nezmazala. LEBO TÁTO PIKOŠKA UŽ nemôže BYŤ HORŠIA.

Priatelia, ak sa zajtra neozvem bude to preto, že som kvôli tejto pikoške stratila svoj job. Pôvodne som totiž chcela napísať aspoň trochu obstojný text k fotkám Jeremyho Renera, ktorý sa objavil v najnovšom vydaní časopisu Details, ale… Poobede mi priniesol kuriér moje nové ružové hátécéčko (wow, mám ružový telefón, už mi chýba iba čivava). HTC je super, kuriér bol ešte lepší (nepredstavujte si žiadny dej pornáča, iba mi doniesol telefón a ja som sa celý čas nervózne smiala. ?? ) Čiže pre tieto dva dôvody mi Jeremy vyšumel z hlavy. Viem, že vás tento môj príbeh fucking zaujíma asi ako chemické zloženie Pronta, ale niečo tu musím napísať.  Tento deň hodnotím pozitívne aj preto, lebo počet vyfajčených malbáčov sa rovná: nula (sakra, kedy sa zo mňa stala Bridget Jones???) Tááák, už sa mi nazbieralo pár vetičiek. Verím, že v komentoch napíšete niečo o Jeremy Renerovi, nech sa ďalší čitatelia dozvedia aspoň niečo zaujímavé.

PS: Varovala so vás

 

Venované všetkým sexi kuriérom

 

Tajomný odkaz môjho psa:

lbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudddddddddddddddddddddddddddddddddddl§§§§§§§

 

 

 Trošku viac Jeremyho

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk