Ako Lewis Hamilton hrdosť vo vreckách teplákov hľadal

pridal NoName 23.11.2011 o 13:24


Pretekár Formule jeden počas stretnutia s bývalkou Nicole Scherzinger venoval väčšinu svojej pozornosti bielym pruhom  na parkovisku. Celkovo mal výzor malého chlapca, ktorému rodičia skonfiškovali káble od Xboxu. Nafúknutý ignorant s rukami vo vreckách. Ruky z nich nevytiahol ani vtedy, keď ho mačička Nicole objala.

Medzi  bývalými frajermi, ktorí sa oficiálne rozišli v októbri,  panovalo celý čas trápne ticho. I keď sa Nicole snažila s Lewisom nadviazať aspoň očný kontakt,   pretekár nejavil ani najmenší záujem. Podľa fotografií je jasné, že sa ani jeden z nich necítil príliš dobre.  Výraz Nicolinej tváre pôsobil nasrato a zúfalo zároveň, a na Lewisovi bolo očividné, že chce čo najskôr vypadnúť.  Podľa odborníkov na reč tela používame gesto rúk vo vreckách vtedy, keď chceme niečo skovať (špinu za nechtami, napríklad), alebo utajiť (snubný prsteň).  Zvesená hlava zasa naznačuje nechuť voči akejkoľvek komunikácii. Napokon sa znechutený pretekár otočil a odkráčal preč. Hoci Lewis vyhlásil, že s Nicole zostali kamarátmi, je zrejmé, že nejde o typ kamarátov, ktorí budú nad kávičkou riešiť sexuálne výkony súčasných partnerov, prípadne si ich spolu overovať.

Rozchod dokonalého páru (ale nie až tak dokonalého ako sú Victoria a David) prišiel ako blesk z jasného neba. Títo dvaja boli spolu štyri roky a ešte v roku 2009 mali v pláne splodiť malých spievajúcich pretekárikov s dokonalými zadkami. Tento rok však Lewis vyhlásil, že na rodinný život je ešte primladý a poslal Nicole kadeľahšie. A možno to bolo aj naopak, ktovie. Hoci sa Nicole do nového vzťahu nehrnie, určite nesedí doma a nepchá do seba zmrzlinu polievkovou naberačkou a nereve  pri pozeraní Lásky Nebeskej (áno, robím to). Médiá ju najnovšie  spájajú s rapperom Drakom, či moderátorom Stevom Jonesom, s ktorým si padli do oka vďaka americkému X Facotoru.

 

 

Keď boli spolu…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk