Bruno Mars by nebol otravný ani ako vianočná reklama

pridal Danielle not Steel 23.11.2011 o 10:47


Keby mi hit Just the way you are zaspieval hoci aj Robo Kazík, nie je o čom. Zbalí ma. Aj napriek tým nemožným fúzikom.

Na zozname tak zvaných „One-hit Wonders“ ( interprétov s jedným hitom), by ste Bruna Marsa (26) nenašli. Peter Gene Hernandez, ako znie jeho reálne, ctené meno, na to išiel takticky. Sťa uznávaný producent najskôr omrkol situáciu na hudobnom trhu, aby sa neskôr sám pričinil o jeho expanziu. Pri spolupráci s takými pojmami, ako je napríklad Brandy, Sean Kingston, rapper Flo rida, či Travis McCoy, to ani nebol problém. Po mimoriadnom úspechu songu Billionaire, v ktorom si zasníval o strašných prachoch spolu s posledným menovaným, sa snedý brunet rozhodol vydať sólo album. Či už spieva sám, alebo v duete, je z toho na tutti hit, vážení.

To, že z Bruna raz bude veľký pánko, bolo v jeho prípade zrejmé už od detstva. Narodil sa do famílie plnej hudobníkov. Rodičia sa dokonca rozhodli presťahovať do Los Angeles, aby sa krpec mohol realizovať na perspektívnejšej pôde. Oplatilo sa. V 90. rokoch minulého storočia bol Havajčan označený za „Malého Elvisa“ a vo filme Medové týždne v Las Vegas ho dokonca aj stvárnil. Mne Brunko, okrem môjho psa s totožným menom, pripomína i voskovú figurínu. Vystrihnutý ako zo žurnálu, štýlový (hoci na niektorých fotografiách s prehnaným nánosom zmatňujúceho púdru), je pre mňa počúvateľným objektom bez vedľajších, iritujúcich účinkov.

 

 Bruno Mars

 

Bruno Mars: It will rain


 

Bruno Mars: Grenade


 

Bruno Mars: Just the way you are


 

Bruno Mars a Travie McCoy: Billionaire







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk