Daniel Radcliffe: „I see dead people.“

pridal sugar 24.11.2011 o 12:11


Daniel Radcliffe už našiel a zničil všetky kúsky Voldemortovej zhnitej duše, odprevadil Volďasa  na oný svet, takže hurá na nové dobrodružstvá! V pripravovanom horore The Woman in Black ho nadprirodzené javy opäť neminú, hoci  tentokrát je v nevýhode, pretože nemá čarovný prútik. Bude mu musieť stačiť odvaha. A sekera.

V utorok sme písali o Emme Watson a premiére My Week with Marilyn a už máme nejaké novinky aj o jej dlhoročnom kolegovi Danielovi R. Vo filme The Woman in Black si zahrá mladého právnika, ktorý sa vyberie do tajomného mestečka, aby zariadil predaj starobylého sídla. Prácu mu však skomplikuje fakt, že v dome straší nejaká bitch v čiernom. Okrem jej bledého,  hrozivého fotošopového ksichtu tu ešte pobehujú všelijaké deti, na stenách sa objavujú krvavé nápisy a dom je plný takých tých strašidelných hračiek, ktoré by si nikto so zdravým rozumom nekúpil. 

The Woman in Black by mala prísť do kín budúci rok v marci a ja si ju pôjdem určite pozrieť. Okrem toho, že ma dostal trailer a chcem vidieť  Daniela Radcliffa bez lenoniek, horory nenávidím iba vtedy, keď doma osamiem a uprostred noci si pokakaná prehrávam v hlave všetky najstrašidelnejšie scény, ktoré som kedy videla.

 Pikoškári, aký je váš najobľúbenejší horor?

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk