Robert Pattinson a Kristen Stewart sa zahniezdili v Londýne

pridal sugar 25.11.2011 o 19:27


Rob (25) a Kristen (21) majú za sebou niekoľko veľkolepých premiér štvrtého pokračovania Twilight ságy. Hlavní hrdinovia predstavili film Úsvit v New Yorku, Los Angeles, Kanade a niekoľkých európskych metropoliach. Do Bratislavy sa chystajú… nikdy. Aká škoda, že pre Holllywood končí Európa tesne za Berlínom. Keby tomu tak nebolo, Erika Judíny by v budúcej Smotánke priniesla reportáž, ktorá by ma prvýkrát  bavila. (Pattinson by sa v Bratislave veľmi zle vyspal, pretože by mu celú noc škrabkala na hotelové dvere Mariana Ďurianka.)

Možno by sme mali napísať Vilovi Rozborilovi do jeho freak šou vysnívanej relácie, aby nám nejakú celosvetovú celebritu vybavil. Toto by si však musel vysnívať niekto (minimálne) bez rúk a bez nôh, prípadne bez hlavy a úplne najlepšie bez akéhokoľvek tela. To by bola tutovka. Lebo Vilo dobre vie, že čím menej končatín, tým väčšia sledovanosť a tým istejší jeho státisícový honorár. Bože, ako je možné, že ho ešte nikto nevyhlásil za svätca? Robí samé dobré skutky. Obdarúvanie životom ťažko skúšaných ľudí, s cieľom vytrieskať z ich tragédií čo najviac, je predsa dobrý skutok, však?

Sakra. Opať som sa rozvášnila nad slovenskými celebritami a pritom je táto pikoška o Robovi a Kristen. (Mám pocit, že moja krátkodobá pamäť hapruje,  občas píšem odveci, akoby som si nepamätala tému. Nakoniec ešte aj ja skončím u Vila v štúdiu. Musím povedať dominique, aby ma radšej rovno zastrelila.) Takže, párik Robsten sa na niekoľko dní zahniezdil v Londýne. Rob má vo svojom rodnom meste najbližších príbuzných, more známych a hlavne vlastný dom, kde spolu s jeho americkou frajerkou prespávajú. V USA oficiálne Patizón nevlastní žiadnu strechu nad hlavou, čo bude preto, že ho do svojej niekoľkomiliónovej vily “prichýlila“ Kristen. Oboch často vídať aj v dome  Kristeniných rodičov. Paparazzi v anglickej metropole načapali holúbkov pri odchode z domu, zvečnili ich aj pri večeri s priateľmi a následnom príchode domov. Všimnite si ako sa na poslednej foto Kristen Roba pekne pridŕža a Robova kapucňa vyzerá akoby práve prišiel z tajného stretnutia Ku-Klux-Klanu. Ou, Jesus, to je prúser. Najbližších pár mesiacov by sa určite nemal zatúlať do Bronxu.

 

 Patrí Rob ku Ku-Klux-Klanu? ??

 

Rob a Kristen na premiére Úsvitu v Londýne. V poslednom čase musia mať naozaj dobrý sex, lebo to, že sú do seba,  je na nich vidieť oveľa viac než zvyčajne

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk