Pracovitá Včielka Gága

pridal NoName 25.11.2011 o 14:59


Nie, nechcem vás presvedčiť o tom, že včielka nebzučí, ale gága. Včielka negága! Včielka poctivo maká na svojom imidži a kariére, rovnako ako Lady Gaga, ktorá  opäť raz potvrdzuje, že je multifunkčnejšia než kuchynský robot.

U speváčky sme si už zvykli na všeličo a v médiách ju onálepkovali kadečím. Ja si však dovolím prilepiť jej na biele čielko ďalšiu pomyselnú nálepku: Lady Gaga, „čarovná víla“. Presne tak, slečinka si v poslednej dobe zaumienila, že bude okolo seba šíriť radosť a nádej a vykonávať dobré skutky ako na bežiacom páse. A samozrejme, že to všetko robí nezištne, pre vyššie dobro. Okrem speváckej kariéry sa čoraz viac venuje charitatívnej činnosti.  S matkou založili nadáciu „Born This Way“ na podporu šikanovanej a znevýhodnenej mládeže. Deckám sa snaží ukázať, ako si vážiť samých seba a hrdo vystavovať na obdiv všetko, čo im pánbožko nadelil (prípadne nenadelil).

Pri tejto príležitosti Gaga otvorila v New Yorku svoj obchodík, v ktorom nájdete zbytočnosti inšpirované jej svojským štýlom. Sama Gaga hovorí o tovare ako o „nevinnej kúpe“, keďže 25% z ceny ide rýchlosťou blesku na účet spomínanej nadácie. To vysvetľuje, prečo sú predávané veci relatívne drahé (ale veď nekúp si sviečku za 253 dolárov, keď môžeš!). Obchodík otvárala oblečená ako Snehová kráľovná, vo veľkých bielych šatách, na ktorých oceňujem, že boli vyrobené v tejto galaxii.

Charitatívnou činnosťou sa jej púť za záchranou sveta nekončí. Poctivo si plní aj povinnosti krstnej matky malého Zacharyho, syna Sira Eltona Johna a Davida Furnisha. O svojom „prispievaní“ k výchove však rozpráva skôr ako o manažérskej pozícii: „Či som už menila plienku? Asistovala som pri tom. Skôr išlo o akýsi dozor.“ Hm, takže nie. A ako to už pri čarovných postavičkách býva, do tretice všetko dobré. Gaga sa nedávno rozhodla uctiť si pamiatku zosnulej Amy Winehouse a v prestrojení (oblečená pravdepodobne ako bežný smrteľník)  navštívila jej bývalý domov. Vo Vatikáne sa vraj povráva, že jej chýba iba pár dobrých skutkov a poďho s ňou medzi svätcov!

 

Lady Gaga na otvorení svojho obchodu v Barney´s v NY







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk