Celebritky a ich ostrovy

pridal dominique 27.11.2011 o 7:00


No, nekúp to.

Johnny Depp

Johnny si zamiloval ostrovček na Bahamách. Volá sa Little Hall’s Pond Cay a stál ho 3, 6 milióna doláčov. V budúcnosti chce, aby bolo všetko na ostrove poháňané slnečnou energiou.

Mel Gibson

V roku 2005 sa dal prehovoriť na kúpu ostrova aj Mel. Vyšiel ho na 15 miliónov a nachádza sa na Fidži. Jeho kúsok zeme menom Mago sa nachádza na ploche 5400 akrov. Inak na Fidži majú špeciálne ostrovy, ktoré slúžia len na zábavu.

David Copperfield

Kúzelník je sused Johnnyho Deppa. Na svoje čáry-máry potrebuje neskutočne veľa súkromia, takže si kúpil rovno štyri ostrovy za 50 miliónov doláčov. Využíva však len jeden – Musha Cay. Ostatné tri sa nachádzajú okolo neho, aby ho uchránili pred zlými ujami a tetami.

Leonardo DiCaprio

Niečo vyše tristo kilometrov od Belize sa nachádza mini ostrov Lea. Pravdepodobne tam ukrýva svoj modelkovský hárem. Tento kúsok zeme ho vyšiel takmer na dva milióny doláčov. Modelky sa tam živia len tým, čo ulovia a kokosovými orechmi.

Nicolas Cage

Nic si váľa šunky na ostrove Leaf Cay na Bahamách. Zaplatil za neho tri milióny bubákov.

Eddie Murphy

Jeho kúsok zeme sa nazýva Rooster Cay a kúpil ho v roku 2007 za pätnásť miliónov dolárov.

Aj vy máte ostrov? Nehanbite sa a pochváľte sa:)

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk