Ohybný Adam Levine a jeho polohy

pridal NoName 29.11.2011 o 12:01


Áno, áno. Adam je perfektný spevák, ktorý ma za sebou (pred sebou, možno aj pod sebou) úspešnú kariéru. Ak mi však chcete tvrdiť, že slintáte kvôli jeho hlasu, tak by ste mali ísť za túto bohapustú lož na hodinu do kúta!

Keď sa povie Adam Levine, málokomu ako prvé napadne Maroon 5. Mne osobne sa vybaví alternatívna realita, kde Adamovi hladkám tigríka (nie TOHO tigríka, lebo tam má Adam určite TIGRA, ale tigríka vytetovaného na jeho ruke) a vôbec ma nezaujíma, či vie spievať. Pre mňa – za mňa môže byť hudobne hluchý ako poleno.

Ak si myslíte, že Adam trávi hodiny v posilke, do pol pása nahý a kvapky potu mu stekajú po potetovanej hrudi (a zas som niekde inde), ste na omyle. Adam za svoje klasicistické telo vďačí joge. Pôvodne ju vraj nemal až tak veľmi v obľube, ale po tom, čo mu činky a iné škaredé veci začali telo skôr deformovať a podľa vlastných slov sa začal meniť na príšerku, sa do nej predsa len pustil. „Joga pracuje s tým, čo máte a modeluje to, takže vyzeráte oveľa prirodzenejšie, “ povedal. Adamovi vyhovuje aj spirituálny rozmer jogy a snaží sa jej  venovať aspoň hodinu pred každým vystúpením. Aby to neflákal, vláči si so sebou osobného trénera, ktorý sa mu vpichne aj do nahrávacieho štúdia, ak je treba.

Som si istá, že si cvičiaceho Adama farbisto predstavujete, ale pre reálnejšiu predstavu vám pomôžu videá (ktoré by boli lepšie, keby v nich neúčinkovali tie škaredé tielka), pri ktorých si pokojne aj zacvičiť môžete. Je však vedecky dokázané, že tieto videá zrýchľujú tep a znižujú sústredenie, preto by som vám pri nich cvičiť neodporúčala.

 

Toto doma neskúšajte

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk