Uhádni týpka!

pridal sugar 2.12.2011 o 21:01


Tescomuž. Superhrdina, ktorého poslaním je zbaviť planétu Zem igelitových tašiek a stredoškoláčky panenstva. Jeho identita je tajná, hoci existujú legendy, že má na fejsbúku konto pod menom Jožo Majsterpich. Skrytý pod maskou, z ktorej mu vykúka iba jedno modré oko, nám pripomína, akú hrozbu pre nás predstavujú igelitky. Vedeli ste, že aj cici Pam Anderson sa rozpadnú skôr ako taká tescotaška? Tescomuž to vie. A nielen preto, že oboje držal v rukách…

Wow. Niekto by naozaj mohol stvoriť komix o Tescomužovi. Fandila by som mu. Tescomuža na obrázku vyššie, však nenájdete na fejsbúku pod menom Jožo Majsterpich (ak áno, zaručene to nie je on). Je to Angličan a má rozbehnutú pomerne slušnú hudobnú kariéru. Dobre, už vás nebudem dlhšie naťahovať – je to Matt Bellamy. Matt je líder skupiny Muse, snúbenec Kate Hudson a pre mňa ozajstný hrdina dňa. Pri vyumelkovaných celebritách si človek veľa srandy neužije, ale Matt mi zlepšil deň. Za teskotašku narazenú na hlave, s ktorou chodil po Londýne, ale najmä za ten JEDEN otvor na oko u mňa stúpol o tristošesťdesiat metrov. Že jaký týpek!

Matt a Kate, ktorí majú spolu niekoľkomesačného syna si na paparazzov ešte asi nezvykli. Snažiac sa im ukázať ako veľmi im idú na nervy, Mat urobil trik s igelitkou a Kate si ich fotila do mobilu. Možno si dvojica objedná nájomného vraha a ten bude presne vedieť, ktoré ksichty má poslať voňať fialky odspodu. Inak, ak sa čudujete, prečo sú ti dvaja oblečení ako šupáci, idú domov z ranného cvičenia vo fitku. Veď to je jedno… TÁ TAŠKAAAAAAA!

 

 

 Matt a Kate, keď nevyzerajú ako predavači na trhoch v Poľsku

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk