Matthew Perry kašle na seba

pridal NoName 2.12.2011 o 13:35


Pamätáte si, čo ste robili v roku 2004? Lebo Matthew Perry (42) áno. Ukončil svoju hereckú kariéru.

Dobre, dobre, objavil sa neskôr ešte v zopár filmoch, ale na čo sa tu budeme hrať, nezachránil ho ani kamoš Bruce Willis (ktorý dokázal zachrániť svet… niekoľkokrát!). V roku 2004 sa skončilo nakrúcanie seriálu Friends a potom to s Matthewom išlo dolu vodou.  Kým sa väčšina z  jeho hereckých kolegov venuje úspešným projektom, najmladší z „Priateľov“ nemá do čoho (koho) pichnúť.

Už počas nakrúcania mega úspešného seriálu mal problémy s alkoholom a drogami, v roku 1997 absolvoval odvykačku od Vicodinu (áno, ten do seba aj House pchá) a následne zhodil 10 kíl kvôli pankreatitíde (pri tých hektolitroch chľastu sa všetci veľmi čudujeme). V roku 2001 sa opäť rozhodol chudnúť a prihlásil sa na liečenie, tentoraz v tom bol alkohol. A čistý vydržal byť… (fanfáry)…. ROK! Nedávno sa Matthew Perry snažil vrátiť späť na televízne obrazovky a do centra pozornosti seriálom Mr. Sunshine, ktorý bol, nečakane, prepadákom. A tak sa (podľa môjho skromného názoru) rozhodol, že sa na všetko vykašle a vráti sa do lona prírody. Začal tým, že predal dva svoje domy, vyhodil hrebeň, podpálil si šatník (vrátane všetkých šnúrok) a namiesto žiletky používa tupý nôž. Pán Bing, spamätajte sa konečne, máme vás radi!

 

Zanedbaný Matthew tento týždeň v LA

 

 Matthew kedysi…

 



Zaradené pod: Celebrity, Matthew Perry, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk