Toto sú najlepšie oblečené ženy tohto roka

pridal dominique 3.12.2011 o 11:44


Poďte sa pozrieť, kto patrí do hviezdnej desiatky, ktorú zostavil magazín People pre rok 2011:)

Blake Lively patrí do tejto kategórie preto, lebo sa nebojí riskovať a vždy vyzerá na červenom koberci skvelo. Jennifer Lopez je v prvej desiatke, pretože sa v Hollywoode pohybuje už nejaký ten piatok a vyzerá stále skvelo. Do rebríčka patrí aj Mila Kunis, lebo podľa magazínu je The Glamour girl.

Vďaka elegantnému minimalistickému štýlu nemôžu chýbať ani herečka Jennifer Aniston. Jennifer Hudson si tento rok zaslúži čestné miesto nielen za dramatický úbytok na váhe. Jessica Alba ukázala všetkým mamičkám, že aj s bruškom môžu byť krásne a štýlové, a preto si zaslúži miesto v top 10. Kate M. nepochybne inšpiruje ženy na celom svete. Džínsovou kráľovnou sa pre tento rok stáva Kate Bosworth. Patrí sem aj hviezdička Ginnifer Goodwin, ktorá má jednoducho štýl. Výrazné farby a doplnky dovedené do dokonalosti sú jej doménou. Reese Witherspoon zaradili do rebríčka, pretože najlepšie predstavuje americkú klasiku.

Kto je podľa vás najlepšie oblečená hviezda?

Blake Lively

Ginnifer Goodwin

Jennifer Aniston

Jennifer Hudson

Jennifer Lopez

Jessica Alba

Kate Bosworth

Kate Middleton

Mila Kunis

Reese Witherspoon







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk