Smutné maternice

pridal NoName 6.12.2011 o 14:54


Každý sa niečoho bojí. Na Slovensku sa v súčasnosti bojíme toho, že nebude na rožky a že nás niekto nechá rozrezaných na operačnom stole. Celebritky však majú úplne iné obavy. Starnúcemu Hollywoodu začínajú tikať biologické hodiny a slečny sa boja, že ich nikto… no nenabúcha.

Kim Kardashian si ešte nedávno predstavovala, ako jej po dome behajú deti s výškou (po tatkovi) nepriamoúmernou ich IQ. Jej sny sa však rozplynuli, keď sa jej rozprávkové sedemdesiatdvadňové  manželstvo v októbri rozpadlo. A tak toto nežné, nevypočítavé žieňa vyplakáva nad ťažkými ranami osudu. Vilo Rozboril by ju mal pozvať do Modrého z neba:

„Vždy som chcela to, čo majú moji rodičia. Najskôr som chcela šesť detí. Potom to kleslo na štyri, na tri… a teraz som v štádiu, že rozmýšľam nad tým, že možno nikdy žiadne deti mať nebudem. Možno budem len dobrou tetou. V tejto fáze života mám pocit, akoby mi nebolo súdené mať deti. Presne tak to cítim. Možno má moja rozprávka celkom iný koniec, než o ktorom som snívala. Ale je to v poriadku.“

Podobne je na tom aj (takmer tridsaťročná) Kirsten Dunst (len s výnimkou, že je talentovaná a preslávila sa inak ako len ukazovaním svojej zmutovanej zadnice ). Kirsten v nedávnom rozhovore pre magazín Lucky vyhlásila:

„Myslela som si, že keď budem mať tridsať, budem mať vo všetkom jasno. Kým nemáte dieťa, stále hľadáte toho pravého. A chlapi trpia komplexom Petra Pana; majú tridsaťpäť a správajú sa ako dvadsaťpäťroční. A to ma na tridsiatke tak desí: že nenájdem niekoho, s kým by som chcela mať deti.“

Naopak, niekoľko hollywoodskych celebrít nechce o ratolestiach ani počuť. Taký George Clooney na margo tejto témy povedal:

„Aj jedno decko pobehujúce po mojej vile ma dokáže vynervovať, takže určite nie som kandidátom na otca roka. Ak sa chcem obklopiť deťmi a mať pocit, že mám veľkú rodinu, zavolám Bradovi a Angeline aby prišli a pripomenuli mi, prečo mi nič z toho ani trocha nechýba.“

Robbie Williams deti nechce zasa preto, že ich nechce , , vidieť trpieť“ a Cameron Diaz nedopustí, aby jej niečo tak drasticky zmenilo život, ktorý miluje.

 

Dlhý a široký

 

 Kirsten Dunst

 

 George Clooney

 

Robbie Williams

 

Cameron Diaz

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk