Edward, toto je tvoje ,,až kým nás smrť nerozdelí“?

pridal sugar 7.12.2011 o 9:05


Robert Pattinson je už unavený z celého toho šialenstva okolo Twilightu. Už ho nebaví vysvetľovať prekvapeným ľuďom na ulici, že sa za denného svetla jeho koža neleskne. A, že musí dýchať, lebo to ŽIVÍ ľudia zvyčajne robia. A, že keď mu zo srandy jebnú kladivom po hlave, tak mu ju proste rozbijú, lebo nie je nesmrteľný. Jeho mužské ego však najviac uráža, že sa polovica žien na tejto planéte zžila s myšlienkou, že má viac ako 117-rokov a za celý ten čas mal iba jednu ženu. Preto si vyrazil von s novým objavom.

Roberta Pé pred pár dňami paparazzi načapali s devou, ktorá naozaj, ale naozaj nie je Kristen Stewart. Prekvapivé, však? Patizón a Kristen sa posledné štyri roky, odkedy sa začala natáčať Twajlajt séria, od seba takmer nepohli. Všade ich bolo vídať spolu a čo je dôležité, nikdy nie s inými osobami, s ktorými by teoreticky mohli mať sex. Túto pravidelnosť však naštrbil Rob, keď si vyrazil na pár drinkov so ženou menom Sarah Roemer. Daily Mail informuje:

, , Robert (25) kráčal so sklonenou hlavou po tom, čo opustil bar a vydal sa k autu, v ktorom už Sarah Roemer čakala. Máme potvrdené, že Pattinson a Roemer strávili večer s priateľmi v bare, neskôr sa skupina vybrala do ďalšieho podniku. Dvojica opustila podnik spoločne, v aute ktoré šoférovala Sarah Roemer. Pretože si išli domov zašukať.”

Ktovie, čo naozaj spája týchto dvoch. Možno si naozaj dali spolu len pár drinkov a Róbert jej celú cestu ako ho viezla domov, rozprával aká je Kristen úžasná a nakoniec sa rozplakal, lebo mu neodpísala na smsku. Rob a Kristen sa naposledy spolu objavili v Anglicku pred pár dňami a všetko vyzeralo byť v poriadku.

PS: Ak ste zvedaví, kto je Sarah Roemer je to herečka a modelka (čo je u hollywoodskych hercov mimoriadne obľúbená kombinácia). Najznámejšia sa stala vďaka filmu Disturbia, ale inak jej kariéra veľmi nestojí za zmienku.

 

 Robert a Sarah spolu

 

Vyhlasujem battle!

Sarah Roemer

vs.

 

Kristen Stewart

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk