Denise Huxtable z Cosby Show má 44 rokov. A k tomu aj Jasona Momou.

pridal sugar 8.12.2011 o 18:07


Pamätáte si Denise Huxtable alias Lisu Bonet z Cosby Show? Ale čoby ste si nepamätali. Veď na tom seriáli vyrástlo niekoľko generácii. Tuším to chodilo o pol ôsmej večer. Ponáhľala som sa s úlohami do školy, aby mi neušiel ani jeden diel. To boli časy, Paľo Habera mal ešte husté vlasy. ??

Lisa Bonet kedysi…

 

 … a dnes

 

Okrem toho, že sa Lisa Bonet (44) preslávila ako jedno z detí doktora Huxtabla, známe je aj jej manželstvo s Lennym Kravitzom (47). Na začiatku ich vzťahu bola slávnejšia ona, neskôr to bolo naopak. To sa v šoubiznise stáva. V šoubiznise sa často stáva aj to, že  manželstvá nemajú dlhú životnosť. Holúbkovia sa vzali v roku 1987 (tento rok je významný aj preto, že sa narodila istá úžasná osoba s prezývkou sugar) a o šesť rokov neskôr podpisovali rozvodové papiere. Na celý život ich však spojila dcéra Zoe (23), ktorá má našliapnutú celkom úspešnú hereckú kariéru.

Lisa Bonet už lepšiu pracovnú ponuku ako bola Cosby Show nikdy nedostala. Jej sláva postupne upadala. Ako Denise Huxtable som ju mala rada, odpustila som jej aj tie šialené farebné outfity 80. rokov, ktoré si obliekala. Lisa vynikala výraznou krásou, teraz, o dvadsať rokov neskôr, sa stále podobá na staré ja, aj keď to už samozrejme nie je úplne ono. Na niektorých foto trochu pripomína životom opotrebované dieťa kvetov, ktoré faklí každý deň, ale viete čo? Aspoň je krásne svoja. Dredy,  žiadny botox ani iné jedy  napichané v ksichte, žiadne drahé móde kúsky či polmetrové  opätky, minimálny mejkap. Tento naturálny image je zjavne sympatický aj jej partnerovi, krásavcovi Jasonovi Momoovi (32), s ktorým ma dve malé deti. Najskôr Lenny, teraz Momoa. DPČ, komu je lepšie.

 

Lisa Bonet

 

 Jason Momoa si kedysi zahral v Baywatchi, najnovšie v Barbarovi Conanovi

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk