Selena už Justina nudí

pridal sugar 8.12.2011 o 13:19


JUSTIN BIEBER: , , Hej Selena, vidíš toho namakaného záchranára? Myslíš, že by chcel natrieť chrbát?

SELENA: , , Sladký Ježši, ja som taká krava! Mama mala pravdu…“

Justin Bieber a jeho vyvolená Selena Gomez sa vybrali na pár dní do mexického letoviska Los Cabos. To je pre nás dobrá správa. Chlapi vidia Selenu v bikinách, ak nás čítajú nejaké tínedžerky (och, len to nie), tie môžu snívať o Justinovej detskej hrudi, na ktorú mu fixkou kreslia srdiečka prestrelené šípom (fakt neviem čo „rajcuje“ dnešné dvanástky), nuž a my ostatní si proste užívame interakciu medzi mladučkými hviezdičkami. Na týchto dvoch sa proste dobre pozerá. Človek sa zabaví a dojme viac ako pri Šeherezáde.

Tentokrát nám na svojej dovolenke nepredviedli sex na sucho ako minule. Jelena ako ich prezývajú (po slovensky jeleňa) sú spolu už nejaký ten mesiac a zdá sa, že vášnivý zápal, túžba odhryznúť si navzájom pery a dosiahnuť všetky méty, už pominuli. Aspoň zo strany Justina. Ten sa vyvalený na lehátku viac venoval iphonu ako svojej frajerke, aj keď tá  sa ho snažila zaujať rôznymi zaujímavými pózami. Naveľa, naveľa ju potom párkrát cvakol, aby mala čo ukázať babke a opäť sa vrátil k mobilu. Písal Makarene?

 

 

Dôkaz, že Bieber UŽ KONEČNE zarastá! Pozrite sa na jeho nohy, keď fotky preskúmate pozornejšie uvidíte, že má niečo aj pod pazuchami. Na chlpi na hrudy si ešte musí (v jeho prípade) počkať takých 20 -25 rokov

 

Selena rozpráva o svojom novom parfume (pokojne vypnite zvuk stačí sledovať aká je zlatučká)

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk