Keby Panna Mária stretla Jasona Momou, Ježiš by sa nikdy nenarodil

pridal sugar 11.12.2011 o 22:35


Jason Momoa (32) je jeden z tých vizuálne dokonalých chlapov, ktorí sa nedajú opísať jedným slovom. Môžem napísať, že je to macho, že je to pán a jeho spermie by sa mali predávať za tisíc eur kus, že je krásny, chrumkavý, urastený, namakaný, alebo proste, že je jebač. Ale nič z toho presne neopíše to, čo budete vidieť na fotografiách v pokračovaní.

Minule som písala o Lise Bonet (44) a nevenovať pikošku jej partnerovi by bol hriech. Rovnaký hriech je aj to, že si Lisa Jasona Momojku necháva pre seba a nepodelí sa (navyše už bola vydatá za Lennyho Kravitza! Sakra, čo si tá ženská o sebe myslí? Zastavte ju niekto!) Jason ma so šťastnou Lisou dve deti, chlapca a dievčatko. Okrem toho, že je otec by ste mali vedieť, že sa narodil na Havaji, začínal ako model a zahral si v seriáloch: Baywatch, Stargate: Atlantis a Game of Thrones.

Okrem výraznej tváre vlastní Jason Momoa aj výraznú jazvu na obočí. V roku 2008 ho v kalifornskom bare napadol nejaký výrastok rozbitou pivovou fľašou. Jason musel podstúpiť rekonštrukcie tváre (140 stehov!!!). Mladík, ktorý si dovolil siahnuť na túto božskú tvár dostal za svoj čin päť rokov. Toto mi vysvetlite: Jasona, ktorý sa neprevinil ničím, len tým, že 90 percent žien by s ním išlo (tie ostatné su imobilné) napadnú a chcú z neho urobiť Jokera, ale takej Paris Helltonke, sa za celé tie roky stále nič nestalo… Spravodlivosť je stará, slepá a hluchá starena.

A ak sa pýtate, či som sa tuto na pána Momojku namotala, odpoveď je jasná: Áno. A som na to hrdá. Môj prvý celebritný crush od čias Nicka Cartera (na svoju obhajobu, mala som dvanásť).

 

  

Tak plynie čas alebo Jason vyzerá stále inak. Jedno sa, ale nemení. Stále je fucking hot.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk