Justinove a Selenine dobrodružstvá: Svadba v Mexiku

pridal sugar 11.12.2011 o 22:34


Pozrite na nich. Nie sú títo dvaja, po šteniatkach a bábätkách, tá nairozkošnejšia vec, ktorú ste kedy videli? Nie? Potom je vaše srdce z kameňa a vaša neprajná duša scvrknutá ako uschnuté jablko! Možno by ste mali spáchať samovraždu. Každý, kto nemá rád mladé popové hviezdy by sa mal zabiť. Ale naozaj.

Justin a Selena sú ešte stále na dovolenke v Mexiku.  Sex nemajú dvadsaťštyri hodín v kuse, čo je mierne podozrivé, keďže Justin má sedemnásť ( , , Ó, má sedemnásť a chôdzu ženy a v očiach otázku, čo láska zmení…“ ) a Gomezka o dva roky viac. Na výlete bez rodičov nemusia riešiť to, že posteľ vŕzga a Justin si rád pri tom hlasno pospevuje Oops!.. I Did It Again. DPČ. Mechiko a hotel pre milionárov… Takúto mladosť sme si zaslúžili všetci. ??

Párik , , Jeleňovcov“  sa tu dokonca zúčastnil svadobného obradu na pláži. Našťastie nešlo o ich svadbu, keďže Selene ešte ostal kúsok zdravého rozumu, nenakazeného Bieber horúčkou (zaujímalo by ma kedy prefíkané farmaceutické spoločnosti prídu na trh s vakcínou proti tejto pliage). Vydávala sa kamoška slečny Gomezovej, ktorá bola jednou z družičiek v modrých šatách. Justin v modrom neprišiel, ale štandardne mu trčali trencle z nohavíc, keďže má potrebu vyzerať (citujem moju mamu), , že má v nich nasraté.“

 

Na obrade pod holým nebom sa k sebe párik mal, možno to brali ako generálku

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk