Courtney Stodden nakupuje vo večernej róbe a behá po ulici v bikinách

pridal dominique 13.12.2011 o 7:20


Pri Courtney Stodden (17) vyzerá hocijaká šľapka ako totálna amatérka. Sporo odetá v červených bikinách a kožuchu si vykračovala ulicami na natáčanie spotu pre Funny Or Die, ktorý sa vraj bude niesť vo vianočnom duchu. Nuž, aj Santa sa bude červenať.

Pri pohľade na fotky ma viac ako ona desí jej muž Doug Hutchison (51). Tá hrdosť v jeho tvári a úchylný výraz. Celé zle. Bŕŕ…

Vo večernej róbe sa Courtney nevybrala na ples a ani na žiadnu inú spoločenskú udalosť. Išla totiž nakupovať darčeky. Normálne – do nákupného centra The Grove v Los Angeles. Asi mala nové šaty. Ja vždy, keď mám niečo nové, tak sa teším, keď si to prvýkrát oblečiem. Blondínka to asi nevydržala, keďže plesová sezóna ešte nie je otvorená…

Samozrejme, mladej nikdy nechýbajú vražedné opätky zlatej alebo striebornej farby, vhodné na každú príležitosť, a najmä na dlhé prechádzky v preľudnených obchodoch.

 

V róbe…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk