Má Miley Cyrus silikóny?

pridal sugar 14.12.2011 o 22:57


 Miley Cyrus sa rozhodla brániť svoje “dvojčatá.“

Miley sa najnovšie na červenom koberci rada ukazuje „vykozená“. Hlboké výstrihy sa nezaobišli bez vášnivej odozvy. Okrem pozitívnych reakcií sa objavili i pochybnosti, či je výplň Mileyinej podprsenky čisto prírodná. Hannah Montana sa rozhodla svoje cici brániť, samozrejme, si pre svoju obhajobu vybrala twitter, modernú spovednicu celebrít. Svojim fanúšikom na margo kritikov jej dekoltu odkázala:

, , Ďakujem za kompliment, ale tieto dievčatá sú celé moje. Želala by som si, aby pochopili, že nemusíte byť  umelí, aby ste boli krásni!“

Čudujem sa, že ešte nepripojila niečo ako: , , Boh nás všetkých miluje. Nechajme ho, nech k nám prehovorí a pochopíme, že sme všetci jedineční, takí akí sme. Každý jeden z nás je originál.“ Lebo Miley rada rozpráva o Bohu a tak podobne. Nuž a v Amerike stačí v pesničke, či len tak medzi rečou spomenúť, že , , akýkoľvek ste, ste krásni“ a hneď vás považujú za človeka s dobrým srdcom, ktorý nie je povrchný. Vážne. Je to tak.

 

Miley a jej frajer Liam Hemsworth, s ktorým to dali dokopy asi po piatykrát

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk