Zdenka Predná naspieva novú hokejovú hymnu, Kristína plače na Horehroní

pridal sugar 19.12.2011 o 17:00


Zdenka Predná je horúcou kandidátkou na naspievanie novej slovenskej hokejovej hymny na budúcoročné majstrovstvá. Keďže sa bývala superstáristka stala komentátorkou hokejových zápasov, k vytvoreniu chytľavého songu oslavujúceho náš najobľúbenejší šport (nehovorte, že je to futbal!), je to len krôčik. Ak nezrecykluje svoj dávnejší hit „Keď to nejde, tak to nejde“, nemám s tým najmenší problém.

Moji priatelia hovoria, že mám telepatické schopnosti. No dobre, povedal mi to raz Miro po piatich panákoch, ale aj tak som uhádla na čo myslí. Síce, keď ide o Mira, nie je až také ťažké uhádnuť, čo sa mu honí. Hlavou. Ale aj tak… Niekedy viem čítať cudzie myšlienky. Aj teraz prijímam vaše vnútomozgové vibrácie, pikoškári. Po prečítaní riadkov vyššie, je vaša myseľ zamestnaná týmto:

 -Novú hymnu nenaspieva Kristína? Super!!! Nech len pekne okopáva krumple na Horehroní

-Ktorá časť Slovenska je vlastne to Horehronie? Džízs, mal som dávať na geoške väčší pozor…

– Neser, futbal je lepší ako hokej!

-Prečo Zdenka Predná už nenosí svoje obľúbené arafatky?

-WTF a odkedy komentuje hokejové zápasy?

Oukej, prišiel čas reagovať na vaše nevyslovené reakcie: Zdenka Predná nenaspieva hymnu na budúci rok, respektíve som o tom nikde nepočula. Som si z vás len tak strieľala ako si z nás uťahovala Kristína, keď naspievala tie dve akožehymny. Zdenka sa zatiaľ neživí komentovaným športových prenosov, aj keby to možno bola sranda. O jej arafatke nič neviem, ale čosi okolo krku omotané má. Komantátorstvo si Zdenka vyskúšala na akcii televízie Sport1, kde jej ale aj iným odvážlivcom vypomáhal profesionál Juraj Kušnír. Najviac ma zaujala teta v okuliaroch (na foto nižšie), ktorá by si určite zaslúžila dostať v tomto biznise šancu. Už len kvôli odvahe.

 

 

 AkciaSport1

Teta komentátorka

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, slovensko




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk