Vanessa Hudgens vyzerá šťastne

pridal dominique 19.12.2011 o 11:00


Vanessa už nejaký ten piatok randí s hercom Austinom Butlerom. Blonďáčik ju zobral na nákupy miestneho blšieho trhu pár dní po jej dvadsiatych tretích narodeninách.

Narodeniny vraj oslávila len s Austinom. Svojim fanúšikom poďakovala na Facebooku: „Wow, ďakujem vám všetkým za všetky úžasné narodeninové priania. Rada som ich všetky prečítala a boli veľmi kreatívne. Mám najlepších fanúšikov na svete. Ďakujem, ďakujem, ďakujem.“

No, a späť k našej sladkej dvojici. Herci sa spoznali pri natáčaní High School Musical, ale vtedy bola herečka do Zaca Efrona, s ktorým im to klape viac, keď sú len kamaráti. Ono to je asi hneď iné, keď váš vyvolený nemyslí na toho pekného čašníka, ktorý na neho pred chvíľkou tak sladko žmurkol…

Inak tento blondiačik s modrými kukadlami (Vanessa má zjavne slabosť na cukríkových chlapcov) si zahral aj v seriáli Hannah Montana. Vtedy hollywoodske vrabce čvirikali, že má pletky s Miley Cyrus.

 

Hrdličky:)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk