Jennifer Lopez definitívne prišla o všetok zdravý rozum

pridal sugar 21.12.2011 o 9:54


Pozrite sa na týchto dvoch. Stavím sa o neexistujúci chlp Justina Biebera, že takto dramaticky do seba neboli zakliesnení ani manželia, keď muž odchádzal bojovať na front. Hotoví Rómeo (24) a Júlia (42), títo dvaja. Teda: Rómeo a teta Júlia.

Jennifer po stále čerstvom rozvode s Marcom Anthonym, chytá druhý dych a druhú pubertu. Mladý nabijak Casper Smart, do ktorého je totálne paf, pani Lopezovú načisto pobláznil. Od jednej z najznámejších žien sveta, v strednom veku a s dvoma trojročnými deťmi, človek čaká väčšiu rozvahu a obozretnosť. Buď si dala Caspera Jen preveriť agentmi CIA, alebo  je naozaj špeciálny človek (alebo je v tom kráľovská cicina?). Lopezka zasrana vpustila do svojho súkromia a vyzerá to tak, že mu maximálne dôveruje. Že na nej nechce parazitovať a má ju úprimne rád. Zaujímalo by ma, či ľúbi Jennifer aspoň tak, ako to Bentley, ktoré mu kúpila.

 

Jennifer sa svojmu milému chce zjavne priblížiť aj módnym vkusom. Prvý raz ju vidím obutú v niečom, čo nemá opätok

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk