Reku, takto ti poviem: Šťastné a veselé!

pridal sugar 24.12.2011 o 15:01


 , , Mrazivé ticho, všade biely sneh, konečne pokoj, nebo plné hviezd. Je tu čas vianočný, keď stromček sa ligoce, prajem vám zo srdca… aby vám vaši známi neposielali takéto neosobné, mierne pripečené smsky, ktoré mi chodia od rána. Prvá dorazila 6:23. 6:23! Ľudia nebláznite. Samozrejme, že som rada, že si na mňa na Štedrý deň spomeniete, ale stále vás podozrievam, že tieto básnické skvosty,  ktoré sú prázdnejšie než pohľad Britney Spears,  rozposielate celému zoznamu. Nezabúdajte, že Vianoce nie sú o tom, aby vám prišlo najviac esemesiek z celej rodiny… ale o tom kto dostane najviac darčekov! ??

Ja to robím na Vianoce inak. Volám a píšem len pár ľuďom, bez ktorých by bol tento svet oveľa nudnejšie, smutnejšie a určite striezlivejšie miesto. ?? S pár priateľmi som sa už počula, s niekoľkými sa ešte musím spojiť. Teraz však prišiel rad na vás, pikoškári. Spomenúť si na vás, prihovoriť sa, zaželať vám tie najšťastnejšie a najveselšie, aby ste dnes mali s najbližšími iba pohodu a ani jeden z nich vás nenasral (nezabúdajte, nikto z nás nie je dokonalý), tiež vám prajem,  aby ste boli z darčekov sklamaní čo najmenej a kapustnica i šalát vám chutili, aby kapor na tanieri neožil a vy ste videli zlaté prasiatko, ale žiadne ľudské prasa vám dnes cestu neskrížilo.

 Toto všetko nech sa vám splní. A ešte viac. Najviac. Pretože hoci sa osobne nepoznáme, považujem vás za svojich priateľov. Vďaka Pikoškám ste sa stali súčasťou môjho života (wow, to znie tak dramaticky), a každý deň pri písaní pikošiek, myslím na to, aby ste boli spokojní. Aby ste sa u nás pobavili, cítili dobre a najmä ako doma. Lebo pikošky každého z vás, či nás už beriete alebo zas až tak nie, vždy rady privítajú s otvorenou náručou.

Tak šťastné a veselé!

Vaša sugar

 

K želaniu sa pripája aj Pišta Lakatoš, ktorý vie ako to vo svete chodí

 

 Pár vianočných songov kvôli atmosfere. Verím, že nie ste z nich úplne otrávení, ale All I Want For Christmas som tu radšej nedala

 

 

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk