Dcérky Bena Afflecka predávajú limonádu, aby zvýšili rodinný rozpočet

pridal sugar 29.12.2011 o 22:54


Pozrite na tieto dievčatká so zápalkami limonádou, ich rodičia sú milionári, ale ony musia makať ako fretky. Predávať limonádu na ulici nie je jediný job, ktorý si vyskúšali. Ich rúčky rozožrané od domestosu pravidelne oprašujú hollywoodskym celebritám sošky oscarov. Ben im tiež vybavil upratovanie u “strýka“ Matta (Damona). Každú sobotu mu kefkami na zuby čistia všetkých dvadsať toaliet (jeho vila je naozaj veľká!). Ak aj vy hľadáte spoľahlivé deti na domáce práce píšte na bezfflackov@affleckovci.sk. Detské rúčky predsa dočiahnu všade!

SAMOZREJME, že si robím srandu. Kedy si sugar nerobila srandu? ?? OK, prestávam o sebe hovoriť v tretej osobe (mierne ma to desí) a idem priamo k veci: Dcérky Garner-Affleck naozaj predávali domácu limonádu na ulici, no na ulici… na ceste pred ich rodinnou vilou, v milionárskej štvrti…. A určite im to rodičia nedali príkazom. Jennifer a Ben si zrejme len prisahali, že ich deti budú mať úplne normálne detstvo, akoby mali vychovať niečo také rozmaznané a odtrhnuté od reality ako je Suri Cruise, klopkajúca na topánkach s opätkom a oslavujúca svoje narodeniny celý mesiac. (Je to pravda. Pomätená Katie Holmes to raz priznala v rozhovore. Suríčaťu jedny narodky nestačia, tak ich oslavuje celých fucking 30 dní).

Bena a Jennifer mám rada. Hodia sa k sebe a svojim deťom sa venujú. Miesto toho, aby ich vláčili po luxusných butikoch ako Beckhamovci, chodia s nimi do zoologickej, múzea či knižnice. A pokiaľ má nejaký celebritný potomok vybavený čitateľský preukaz a predáva domácu limču ako každé iné americké dieťa, je šanca, že v dvadsiatke z neho nebude arogantný fracek závislý na kokaíne, ktorý verí, že si môže kúpiť celý svet. Teda, pokiaľ sa nezačne kamarátiť so Suri C.

 

Staršia Violet a mladšia Seraphina sa pri svojom mini stánočku zjavne dobre bavili. Limču za 50 centov si prišla kúpiť aj ich tehotná mamina. Ben pozval k stánku aj paparazzov a tí sa dlho neokúňali. LOL. Vidíte, Vianoce naozaj ľudí zbližujú.

 

Celá rodina je milučká, až mi dochádzajú zdrobneniny. Prečo Ben vyzerá ako ťažkopracujúci otec rodiny, zamestnaný v uránových baniach, ktorý si to tretie dieťa, ktoré nosí jeho manželka pod srdcom naozaj, ale NAOZAJ nemôže dovoliť, je mi záhadou.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk