Takže nový chlap Lady Gaga je vlkodlak

pridal sugar 30.12.2011 o 21:09


Vyzerá úžasne (ten chlap). Je taký nabúchaný, že na posteli po ňom zostáva otlačok jeho dokonalej “korytnačky“. Snívajú o ňom najmä tínedžerky. Preslávil sa ako vlkolak. Jeho meno je Taylor, ale priezvisko nie je Lautner. Zvedaví?

Lady Gaga má chlaaaapaaaaaaaaa! Konečne môžem o nej napísať niečo normálne. Nemusím vás informovať, kde všade si nalepila umelé vlasy (a verte mi, že hlava rozhodne nie je jej najobľúbenejšie miesto) alebo či prišla na hudobné ceny v šatách z hovädzieho, vo veľkom vajci, či po kúskoch, s každou končatinou zabalenou v jednej papierovej škatuli (to možno ešte príde, keď sa Gage minú nápady. Odkaz tohto jej posledného teátra bude znieť: Zastavame terorizmus! Prípadne: Som viac než len teľa telo! Alebo tak nejak.)

Tento jej nový “chlop“, nie je zase až tak nový. Jeho ctené meno je Taylor Kinney (30) a poznať ho môžete vďaka seriálu Upírske denníky, hoci tam hrá už len ducha, lebo ho Damon zabil. ?? S Lady Gaga ho zviedol osud dokopy pri natáčaní klipu k (výbornej) piesni You and I. A to už je pár mesiacov. Obom sa však vzťah darilo tajiť, hoci sa pošuškávalo, že máju k sebe blízko. Tak blízko, že je tá vzdialenosť kratšia ako Taylorov penis. Nuž a tu to máme. Holúbkov sa podarilo odfotiť pred pár dňami,  prechádzajúc sa okolo Taylorovho domu v Kalifornii. Lady Gaga si tentokrát na piču ani pod pazuchy nenalepila žiadne umelé vlasy a hneď vyzerala príťažlivejšie. Dokonca jej to seklo. Na konci dňa, keď prestane hrať  rolu Monster mamky, je to tiež len žena (teda, už len kvôli Taylorovi dúfam), ktorá chce niekoho ľúbiť.

 

Taylor a Gaga na prechádzke

 

Prvotriedne mäsko Taylor Kinney na balkóne svojho domu. PS: Tá kerka ma dostala. D.o.s.t.a.l.a.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk