Vin Diesel, Seal a iní sa ,,dali“ na Justina Biebera

pridal sugar 28.9.2010 o 11:32


Nájdite najväčší rozdiel medzi Vin Dieselom, ktorého máte uloženého na hardisku vo vašej hlave a touto jeho vynovenou podobou. Áno, presne tak! Je to odvážna, zle premyslená  kombinácia čiernej a sivej, ktorá je túto jeseň out.

Na Slovensku ešte stále existujú ľudia, ktorí sa pýtajú: , , Kto, dokelu, je ten Džastin Bíbr?“ Ani moja osemdesiatročná stará mama ho nepozná a pritom vie kto je Rytmus. (, , Riťmusa ja poznám.“ Love you, starká! ?? ) V každom prípade sú ešte na svete jedinci, územia a oblasti kde Bieber Fever, alebo teda Bieber horúčka neprenikla. Slovensko sa ešte celkom drží aj keď situácia na základných a stredných školách je určite kritická. Chutnučkým Bieberom sú postihnuté najmä USA a už aj celkom zabudli, že je Kanaďan. I na to, že je biely. Ukazuje sa po boku takmer výlučne iba s černošskými hudobníkmi, ktorí sú od neho o polovicu starší. Určite s s nimi má čo povedať. Snáď najviac milovaný a nenávidený tínedžer v ľudskej histórii udáva trendy. Jeho účes je slávny ako jeho pesničky a svet sa začína , , česať na Justina Biebera.“ Ako by jeho typická helmička pristala celebritám?

Omladený Bruce Willis

Woody Harrelson. Auč.

Bývalka Kanyeho Westa Amber Rose vyzerá s vlasmi oveľa lepšie

Michael Stipe z R.E.M.

David Beckham. Nič nové pod slnkom.

Patrick Stewart zo Star Treku. Už iba nastúpiť na loď a odletieť.

Seal. Proste lol. ??

Justin a jeho najväčší kamarát a tútor Usher a ich spoločný song:

Dvaja cool chalani. Justin a kuriatko Jaden Smith a ich pieseň k filmu The Karate Kid.



Zaradené pod: Celebrity, Justin Bieber




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk